Miksi uskon?

Usko, mitä se on ja miksi toiset uskoo ja toiset ei?

 

Ihminen uskoo aina johonkin. Joko Jumalaan tai sitten siihen että Jumalaa ei ole… Ajan Faktassa toivomme, että SINÄ löydät Jeesuksen uskon.

Uskon luja luottamus

Heprealaiskirje 11:1: ”Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.”

Raamattu antaa hyvän määritelmän uskosta. Se on luja luottamus siihen mitä toivotaan ja ojentautuminen tämän uskon mukaan. Ongelmia ihmiselle tulee siinä, miten saa sellaisen uskon, että se todella on kaiken ihmiselämän muutoksen arvoinen. Sillä uskoontulo on kuin vallankumous monella tapaa ihmisen elämässä. Tapahtuu muutos sisäisessä maailmassa.

Reijo Ruotsalaisen todistus uskosta

Minua on henkilökohtaisesti usein haastateltu kuinka minusta tuli uskovainen. Se onkin mielenkiintoinen tarina… Tässä tarinan lyhyt versio.

– Minulla oli nuorena miehenä ulkoisesti kaikkea, mitä ihminen voisi toivoa: firma pyöri hyvin, oli kaunis vaimo ja kiltit lapset sekä sopivasti rahaa lomamatkoihin.  – Sisäisesti olin kuitenkin erittäin tyhjä ihminen. Elämästäni puuttui tarkoitus.

Elämän tarkoituksettomuuden seurauksena aloin juoda. Rukoilin välillä, että Jumala auttaisi lopettamaan juomisen. Jumala auttoikin aina, mutta jatkoin samaa rataa kuin ennenkin.

Lopulta tuli avioero. Naapurissa asuva uskova pariskunta oli kertonut aiemmin Jeesuksesta, mutta en ollut kuunnellut, vaan väittin vastaan. Tällä kertaa epätoivoisena annoin naapureiden rukoilla puolestani.

– En muista yhtään, mitä he rukoilivat, mutta sen muistan aina, kun avasin sydämeni Jeesukselle. Sanoin, että ”jos se on totta, mitä nämä uskovat väittävät, niin tule sydämeeni ja anna syntini anteeksi, haluan palvella Sinua loppuikäni”.

Alkon lukea Raamattua. Kirja, joka oli aiemmin paljastanut vain syntisyyden ja tuominnut minut helvettiin, alkoikin puhua yhtäkkiä rakkauden kieltä. Ymmärsin, mitä Jumala on tehnyt puolestani: olin saanut synnit anteeksi sekä iankaikkisen elämän. Jumala lupasi myös yltäkylläisen elämän sille, joka seuraa Jeesusta.

Kuukauden kuluttua uskoontulostaan sain rukoilla entisen vaimoni puolesta. Kolmen kuukauden päästä tästä saimme mennä papin puheille uudistaaksemme avioliittomme.

– Pappi ihmetteli tätä, koska olimme juuri eronneet. Sanoin, että nyt muuttui kaikki, kun tuli Ihmisen Poika taloon.

– Raamattu sanoo, että saatana on tullut tuhoamaan, tappamaan ja varastamaan. Sitä se teki minun perheeni, elämäni ja lasteni kohdalla. Mutta Raamattu sanoo myös, että Ihmisen Poika, Jeesus, on tullut antamaan synnit anteeksi ja tekemään tyhjäksi perkeleen teot. Halusimme omalta osaltamme seurata Jeesuksen viitoittamaa tietä.

Minä ja vaimoni saimme ”uudesta liitosta” vielä kaksi lasta, joten heillä on raamatullisesti ”vanhan ja uuden liiton” lapset. Kaikki lapset ovat uskossa.

– Jeesus on ollut hyvä minulle ja perheelleni. Hän antaa tulevaisuuden ja toivon. Jeesus on todellinen. Olen saanut itse kokea sen. Siksi voin suositella Jeesusta kaikille.

KATSOhttp://www.netmission.fi/tarinat/267/reijo_ruotsalainen_-_jumala_uudisti_rikkoutuneen_avioliiton

USKOONTULON ABC

A

• Usko, että Jumala on.
• Tunnusta, että tarvitset Jeesusta.
• Kadu tekojasi ja tee tietoinen parannus.
• Usko Jeesuksen  ristinkuolemaan.

B

•Jos tunnustat uskosi suullasi ja uskot  sydämessäsi Jeesuksen ylösnousemukseen, sinä  pelastut (Room.10:9).
•Rukoile Jeesusta tulemaan elämääsi

Jotta voisit syventää alkanutta uutta elämääsi Jeesuksen kanssa tee seuraavasti:

C

•Lue Raamattua, jotta oppisit tuntemaan Kristuksen. Aloita  Uudesta testamentista.
•Rukoile.
•Ota yhteyttä  muihin uskoviin.
•Osallistu jumalanpalveluksiin ja palvo Jumalaa muiden kristittyjenkanssa.
•Toteuta uskoasi myös käytännössä sanoissasi ja teoissasi.
•Kerro Jeesuksesta muillekin.

————————

Mistä apua jos haluaa uskoon

Jokaisessa kristillisissä seurakunnassa on uskovia ihmisiä jotka varmasti haluavat auttaa sinua eteenpäin. Muista kuitenkin, että seurakunnat, kirkot tai muutkaan instanssit eivät sinua voi pelastaa, ne voivat ainoastaan välittää tietoa pelastajasta Jeesuksesta Kristuksesta, se onkin näiden seurakuntien perustehtävä. Pelastuksen tuo yksin Jumalan Poika – Jeesus, jolle ainoalle on annettu valta antaa syntisi anteeksi. Voit sydämessäsi lähestyä Jeesusta ja pyytää, että saisit syntisi anteeksi. Syntiesi anteeksisaaminen on sinun suurin tarpeesi. Jeesus ei ole tullut hyvä tai pahoja varten, vaan syntisiä varten. Me kaikki olemme syntisiä ja vailla Jumalan kirkkautta.

Myös me, Ajan Faktan toimituksessa, tahdomme auttaa sinua. Ole yhteydessä meihin sivuston yhteystietojen kautta, niiin lähetämme sinulle ilmaista kirjallisuutta ja voimme rukoilla puolestasi. Jumala tietäsi valaiskoon ja antakoon sinulle iankaikkisen uskon voiman. Usko on nimittäin armolahja.

Lorem Ipsum Dolor

Nunc et vestibulum velit. Suspendisse euismod eros vel urna bibendum gravida. Phasellus et metus nec dui ornare molestie. In consequat urna sed tincidunt euismod. Praesent non pharetra arcu, at tincidunt sapien. Nullam lobortis ultricies bibendum. Duis elit leo, porta vel nisl in, ullamcorper scelerisque velit. Fusce volutpat purus dolor, vel pulvinar dui porttitor sed. Phasellus ac odio eu quam varius elementum sit amet euismod justo.

Lorem Ipsum Dolor

Nunc et vestibulum velit. Suspendisse euismod eros vel urna bibendum gravida. Phasellus et metus nec dui ornare molestie. In consequat urna sed tincidunt euismod. Praesent non pharetra arcu, at tincidunt sapien. Nullam lobortis ultricies bibendum. Duis elit leo, porta vel nisl in, ullamcorper scelerisque velit. Fusce volutpat purus dolor, vel pulvinar dui porttitor sed. Phasellus ac odio eu quam varius elementum sit amet euismod justo.

Mistä apua jos haluaa uskoon

Jokaisessa kristillisissä seurakunnassa on uskovia ihmisiä jotka varmasti haluavat auttaa sinua eteenpäin. Muista kuitenkin, että seurakunnat, kirkot tai muutkana instanssit eivät sinua voi pelastaa, ainoastaan välittää tietoa pelastajasta Jeesuksesta Kristuksesta, se on näiden tehtävä. Pelastuksen tuo yksin Jumalan Poika – Jeesus, jolle ainoalle on annettu valta antaa syntisi anteeksi. Voit sydämessäsi lähestysä Jeesusta ja pyytää, että saisit syntisi anteeksi. Syntiesi anteeksisaaminen on sinun suurin tarpeesi. Jeesus ei ole tullut hyvä tai pahoja varten, vaan syntisiä varten. Me kaikki olemme syntisiä.

Myös me, Ajan Faktan toimituksessa, tahdomme auttaa sinua. Ole yhtydessä sivuston yhteystietojen kautta, niiin lähetämme sinulle ilmaista kirjallisuutta ja voimme rukoilla puolestasi. Jumala tietäsi valaiskoon ja antakoon sinulle iankaikkisen uskon voiman. Usko on nimittäin armolahja.